Egy hajléktalan perli Eminemet

Egy hajléktalan perli Eminemet

News

Egy New York-i hajléktalan férfi azért perli Eminemet, mert az állítólag ellopta ötletét a Born of Fire néven futó Chrysler 300 reklámhoz, amely egyébként pont a tavalyi Super Bowl szünetében ment le. Stephen Lee Pieck január 12-én adta be a kézzel írott keresetet a New York-i kerületi bíróságon, és a lakcím rubrikába nemes egyszerűséggel a hajléktalan szót írta. Az iratban az áll, hogy Pieck Christina Agulierával és annak akkori férjével vacsorázott együtt, amikor is az énekesnő Eminemmel beszélt telefonon. Aztán Aguilera átadta neki a telefont, és megkérte, hogy adjon ötleteket a rappernek a Chrysler filmhez.

A férfi egyébként vélhetőleg nem hajléktalan, csak félti magát, ezért nem adta meg a címét. Legalábbis reméljük, mert ha valóban hajléktalan, akkor elég irreális az egész történet...

„Azt akarom, hogy a bíróság ítéljen meg nekem egy 9 millió dolláros díjat. – idézte az Allhiphop.com a kereset Pieck részletét. – Én találtam ki a reklámot minden aspektusból, és ők ellopták tőlem. Nem kaptam cserébe pénzügyi kompenzációt, amiért dolgoztam.”

A reklámfilmmel kapcsolatban egyébként nem ez volt az egyetlen pereskedés. Eminemék az Audit perelték be, méghozzá azért, mert az A6 Avant 2012-es reklámfilmje kísértetiesen hasonlított a Born of Fire-re, ráadásul Eminem Lose Yorself című számát is lenyúlták hozzá. Krézi sztori, mi?