Adam Lambert a Queen élén?

Adam Lambert a Queen élén?

News

Már hónapok óta szó volt arról, hogy a Queen az American Idol egykori versenyzőjét szeretné csatasorba állítani, mármint frontemberként magával vinni 2012-es turnéjukra. Állt ő már közösen a Queennel a színpadon, még 2009-ben, és Brian May már akkor el volt ájulva Lambert hangjától. Adam most így nyilatkozott a dologról a brit Daily Star-nak:

„Az a szándék, hogy Freddie előtt tisztelegjek és a banda k***ul nagyszerű dalait énekeljem. Azt akarom, hogy életben tarthassam a zenét a rajongóknak, és hogy olyan eenrgiával tudjam csinálni, amelyre Freddie is büszke lehetne. Hallottam már olyanokat, hogy én sosem fogom tudni őt helyettesíteni. De hát ez nyilvánvaló! Egyáltalán nem akarom őt helyettesíteni. Ez lehetetlen is volna! Amit én akarok az az, hogy új nézőpontból énekeljem a dalokat, tisztelegve előttük. Az, hogy a Queen felkért a frontemberi pozícióra, a legjobb dolog, ami csak történhetett velem.”

Ezek után viszont felment a Twitterre, és ezt írta:

„Ezek az okos riporterek kiszakították a mondataimat a kontextusból (szövegkörnyezetből). Nem erősítettem meg semmilyen hírt egy esetleges Queenes vendégszerepléssel kapcsolatban. Egy régi közös koncertről beszéltem… Igazán hízelgő, hogy ilyen csodálatos következtetéseket vontak le az újságírók!! :) ”

Lehet, hogy Adam csak elszólt egy olyan infót, ami még nem publikus? Vagy tényleg csak félreértette az újságíró, és ő kavarta a vihart a biliben? Mi azért várjuk a fejleményeket. Mit szólnátok hozzá, ha valóban ő állna a Queen élére?