Gyere velünk a Recorder buliba!

Gyere velünk a Recorder buliba!

News

Filmesek, bloggerek, zenészek ritkán hallható DJ-szettjeivel és különleges koncertekkel ünnepli 4. lapszámának megjelenését szombaton a Dürer Kertben a Recorder zenemagazin.

A február 11-i Recorder 004 Party húzóneve, a magyarországi indiepop-színtér egyik legegyedibb zenekara, a Hangmás többek között egy vadonatúj zongorás számmal és a Ragadozó album borítóján már látható, de énekesnőként itt debütáló Minda Krisztivel lép színpadra.

A hazai posztrock külföldön is sikeres képviselője, a Marionette ID, valamint a Neo dobosa, Tomek és DJ Pozsi duója, a stílusokat áthidaló analóg-digitális Drum and DJ élő fellépésein kívül az est izgalmas eleme lesz a Heaven Street Seven két tagjának, Szűcs Krisztiánnak és Németh Róbertnek az erre az alkalomra összeállított, speciális DJ-szettje, amit a Kodály Method zenei filmes projekt alapítói, Rév Marcell operatőr és Szimler Bálint rendező hiphopdús lemezpakolgatása követ.

A hangulat továbbhevítéséért a re-edit műfaj prófétája, Grabowsky, a Gumipop és a Past Perfect dj-i, plusz Popbitch (Kollektiva / Ghetto Bazaar) felel.

A program szervezői minden 25. belépőjegyhez ajándékba adják a magazin címlapsztárja, Lana Del Rey frissen megjelent CD-jét, a Born To Die albumot. A Recorder 4. száma pedig természetesen minden vendég számára ingyenes lesz.

Vagy szeretnél esetleg belépőt nyerni, az általad választott személlyel ingyen bulizni, és persze cd-t is kapni? Akkor lájkold a Facebook oldalunkat (www.facebook.com/1musichu), majd válaszolj e-mailben az alább látható kérdésre!
A kérdés: Milyen nevekből áll össze a Lana Del Rey művésznév?

A válaszokat holnap délig várjuk az office@1music.hu e-mail címre. A levél tárgyának írjátok be: Recorder. A helyes választ adók között sorsolunk, és a nyertes nevét holnap 13.00-kor tesszük közzé.

Klikk!
https://www.facebook.com/events/313426545359965