Király a buli!

Király a buli!

News

London minden idők legnagyobb utcai partyját szervezi, mégpedig hőn szeretett királynőjük trónralépésének 60. évfordulója alkalmából. Hétfőn volt ugyanis a gyémántjubileuma annak, hogy II. Erzsébet elfoglalta a trónt, amelyen azóta is biztosan ül, ennek örömére jelentette be a Buckingham palota szóvivője, hogy a palota előtt hatalmas koncert lesz, amelyen világhírű brit előadók lépnek majd fel. Emelett még egy jó hírt is közzé tettek: egy sorsolás után 10.000 szerencsés vehet majd részt ingyen rajta. Az eseményt pedig élőben közvetíti majd a BBC1 és a Radio2 is.

A gigabuli június 4-én lesz, és a Take Thatből megismert Gary Barlow szervezi. Fellép majd Sir Paul McCartney, Sir Elton John, Sir Cliff Richard, Annie Lennox, Sir Tom Jones, Shirley Bassey, de a fiatalokat sem kell majd nélkülözni. Őket Jessie J, a JLS és Ed Sheeren képviseli majd. Sőt, azt is pletykálják, hogy a Take That és a Spice Girl is újra összeáll erre az egyszeri alkalomra.

A színpad a palota előtti Viktória Királynő emlékmű köré lesz felhúzva, és már a látványtervek alapján is elég monumentális lesz az esemény.

Menő mi? Szívesen részt vennétek a bulin?

A színpad látványterve: