Russell Brand nem kér Katy pénzéből

Russell Brand nem kér Katy pénzéből

News

Russell Brand az utolsó válási papírokat is aláírta tegnap, és kijelentette, hogy egy petákot sem kér exneje, Katy Perry vagyonából. Pedig volna mit, hiszen a TMZ tudomására jutott, hogy a pár nem kötött az esküvő előtt házassági szerződést, és ez azt jelenti, hogy a törvények értelmében Russell jogosult volna a házasság során megszerzett javak felére, jelen esetben cirka 20 millió dollárra. Ahogyan egyébként Katy is jogosult lenne exférje házasságuk alatt szerzett vagyonának felére. De Katynek nem kellett aggódnia, és ezt egy bennfentes is megerősítette a sajtónak:

„A válást annyira barátságosan folytatták le, amennyire csak lehet, Russell igazi úriemberként viselkedett.”

Amikor kedden a komikus ügyvédje az utolsó papírokat is beiktatta, azzal hivatalosan is véget ért Katy Perry és Russell házassága. Az egész procedúra egyébként csak június 30-án ér véget véglegesen, mert van egy kötelező féléves várakozási időszak, amely alatt a felek meggondolhatják magukat.

A pár egyébként 2010 októberében kelt egybe, így a házasságuk elég rövidéletű volt, 14 hónap kellett hozzá, hogy rájöjjenek, mégsincsenek egymásnak teremtve.