Az aranyszívű Justin Bieber

Az aranyszívű Justin Bieber

News

A hatéves Avalanna Routh-nak ritkán előforduló de nagyon agresszív agydaganata van, szinte azóta, hogy megszületett, de ettől még szereti a zenét, és legnagyobb kedvence a kislányok szívének ura, Justin Bieber. Avalanna annyira szereti Justint, hogy magát nemes egyszerűséggel csak Mrs. Biebernek hívja. Mrs. Bieber egyszer egy rádiónak mesélte el, hogy az a legnagyobb kívánsága, hogy találkozhasson rajongásának tárgyával. A tinisztárhoz eljutott a híre ennek a kívánságnak, így aztán gépre pattant, és elrepült New Yorkba, hogy Valentin-nap alkalmából váltsa ezt az álmot.

Két órát töltött a kislánnyal, muffint ettek és játszottak, majd szerenádot adott a kis Avalannának. A kislány a Baby című számot szereti legjobban, így azt énekelte neki, és táncolt is hozzá, majd autogrammot adott a kezére.
Bieber teljesen elolvadt a kislánytól, és Twitterén így nyilatkozott a csodás napról:

„Egy nagyon különleges kiscsajjal lógtam ma. Mrs Bieberrel. Ez volt a legjobb dolog, amit valaha is csináltam. Elképesztő volt a kislány! Nagyon át vagyok szellemülve ettől az egésztől. Egy csomó jó ötlet jutott eszembe a mai nap miatt. Mrs. Bieber igazán megihletett!”

Jó srác ez a Justin, mi mindig is mondtuk… És persze reméljük, hogy a kis Avalanna és összes sorstársa is meggyógyul!