Selena és Justin eljegyezte egymást?

Selena és Justin eljegyezte egymást?

News

Selena olyan képet posztolt Instagram oldalára vasárnap, amely megint találgatásokra adhat okot. Dél-amerikai turnéjáról hazaérve tette ki a gyűrűs kezéről készült képet, ami alá csak ennyit írt: „Végre itthon vagyok.” A gyűrűn egy J betű látható, és van rá egy huszasunk, hogy nem üvegkövekkel van kirakva, hanem minimum brillekkel, de erről nem szólt a fáma. Selena Gomez keze (vélhetőleg) Justinéban pihen a képen, így aztán tényleg olyan hangulata van az egésznek, mintha lánykérés lett volna.

Szerintetek valóban erről lehet szó, vagy csupán egy kis „welcome home” aji volt a gyűrű?
Selena egyébként néhány napja jelentette be Facebook oldalán, hogy különválnak útjai Scene nevű bandájával, mert idén a filmezésre akar koncentrálni:

„A bandám és én külön utakon folytatjuk tovább egy ideig. Ez az év a filmezésről és a színészkedésről fog szólni, én viszont azt akarom, hogy a banda akkor és ott zenéljen, amikor és ahol csak akar, És persze azzal, akivel akar. Újra nyomulunk majd együtt, de jó ideig msot biztosan nem. Imádom őket, és benneteket is imádlak, srácok!”

Szóval nagy év lesz ez Selena számára, az biztos. Pláne, ha ez valóban egy eljegyzés... (jó, bevalljuk, hogy mi azért ebben azért erősen kételkedünk.)