Rihanna durván előszülinapozott

Rihanna durván előszülinapozott

News

Ugyan a barbadosi énekesnő 24. születésnapja csak jövő hétfőn lesz (február 20.), ő egy héttel korábban ünnepelt egy karibi stílusban megrendezett bulikával. A party a Beverly Hills-i szupermenő Hearst Mansionben volt hétfő éjjel, és nagyjából százan vettek rajta részt. A családtagok és barátok között természetesen celebek is voltak, pl. Chris Martin, Bruno Mars, Kelly Rowland vagy éppen Riri legjobb barátnője, Katy Perry. Először egy karibi vacsora volt terítéken, de nemcsak a főételek képviselték a térséget, hanem a sütiket is kis barbadosi zászlókkal díszítették, és a dj is karibi ritmusokat nyomott, és persze fotózkodni is lehetett karibi cuccokban.

A buli jó hangulatban telt, egy közeli forrás szerint Rihanna úgy viselkedett, mintha ő lenne a legboldogabb lány széles e világon.

„Rihanna és Katy Perry mindnekit megőrjített. Az éjszaka végén tortacsatázni kezdtek, majd olyan szexisen táncoltak, hogy Bruno Mars és Chris Brown leesett állakkal bámulta őket. – mesélte egy bennfenntes. – Riri igyekezett gondoskodni arról, hogy Chris jól érezze magát, bár ő egész este inkább egy sarkoban dumált a barátaival.”

A nagy bulizásban Katy Perry még a cipője sarkát is letörte, ami miatt aztán gyalog kellett hazamennie. Az, hogy Chris Brown ott volt, sokakat meglepett, az meg aztán főleg, hogy a másnapi Valentin-napot is együtt töltötték Rihannával (akiről ugyebár tudjuk, hogy csúnyán összeverte 3 évvesl ezelőtt, azóta is tart Brown próbaideje).

Visszatérve Rihanna szülinapjára; biztos források azt állítják, hogy Birthday Cake című számának teljes verziója az übertitkos közreműködővel február 20-án, azaz születésnapján jön majd ki.

Ja, nézzétek milyen csodás volt Robyn, vagyis Rihanna tortája. :D