Madonnát lopással vádolják

Madonnát lopással vádolják

News

Az első kislemez, amely Madonna március 26-án boltokba kerülő MDNA című nagylemezéről megjelent, állítólag lopás. Legalábbis a refrénje, mert azt egy az egyben Joao Brasil, brazil popsztár daláról, a L.O.V.E. Banana című számáról másolták. Legalábbis ezt állítja annak kiadója. A dal amúgy meghallgatható, úgyhogy ti is véleményezhetitek a plágiumgyanút.

A Jam nevű hírportál forrásai szerint a brazil kiadó most azt fontolgatja, hogy beperlik Madonnát, bár maga Joao vonakodik ettől, elvégre az énekesnő az egyik legnagyobb ikon számára. Brasil így nyilatkozott az ügyben egy brazil lapnak:

„Még mindig nem igazán értem, hogy mi történhetett. Én igazi rajongója vagyok Madonnának, ha pedig valóban plagizált rólam, nahát akkor még inkább. Ő mindig is élvonalbeli előadó volt, szóval az egy elég jó jel, ha rólam koppintott…”

Annak ellenére pedig, hogy mégis miért fog belemenni egy esetleges jogi vitába? Így magyarázta:

„A dal a kiadó kezében van, ők döntik el, hogy mit tegyünk az ügyben. De én személyesen semmit sem akarok csinálni. Az utolsó dolog, ami az életemből hiányzik, az az, hogy még Madonnával is harcoljak.”

Kíváncsian várjuk az ügy folytatását... Hallgassátok meg mindkét dalt! Szerintetek is nyúlás a Give me All Your Lovin refrénje?