Whitney Houston lánya teljesen szétzuhant

Whitney Houston lánya teljesen szétzuhant

News

Whitney Hosuton február 11-én hunyt el, és most szombaton volt a temetése a New Jersey állam-beli Newark New Hope nevű baptista templomában. Nem volt elég így is a család bánata, a szertartás után Bobbi Kristina, az énekesnő 18 éves lánya egyszerűen eltűnt, ezzel fejelve meg a gyászolók fájdalmát.

„Mindenki teljesen kiborult, és eszetlenül hívogatni kezdték Bobbi Kristina mobilját – mesélte egy forrás a Daily Beast című újság riporterének. – Óriási volt a felfordulás, mindenki őt kereste a temetés után. Ms. Cissy (Whitnes Houston édesanyja) teljesen magán kívül volt.”

Bobbi Kristinát végül néhány órával később megtalálták egy hotelben, és ugyan a család hivatalos közleményében az állt, hogy csak kiszellőztette a fejét a temetés után, valójában teljesen be volt tépve. Az újságnak nyilatkozó forrás azt is elmesélte, hogy a család eléggé aggódik amiatt, hogy a lány hogyan dolgozza fel ezt az egészet, hogyan boldogul majd az életével.

„Cissy és a többiek nem mondják ki nyilvánosan, de Bobbi Kristinának drogproblémái vanak. De persze tudják, és már azelőtt is próbálták őt egyenesben tartani, mielőtt Whitney elhunyt volna. Őt is megpróbálták megmenteni, de nem sikerült, így most Bobbi Kristinával kapcsolatban nagyon félnek, hogy ez megint megtörténhet. Bobbi Kristina az egyetlen, ami Whitney édesanyjának megmaradt a lányából. De szegény már nagyon fáradt, bár azért készen áll, hogy harcoljon az unokája életéért.”

A 18 éves lány egyébként állítólag tavaly már bejelentkezett egy rehab kezelésre, de hogy végig is csinálta-e, arról nincs információ.

A múlt vasárnap elhunyt Whitney Houston halálával egy igen kivételes tehetséget veszített el a világ, bár tény, ő saját magát már sokkal korábban elveszítette, és ez a drogok számlájára írható, ami pedig (főlega családja szerint) Boby Brownnak, akivel 14 évig élt házasságban, és akitől Bobbi Kristina is született. Mint mi is beszámoltunk róla, Whitney halálát az okozta, hogy nagy mennyiségű, vényre felírt nyugtatóra ivott alkoholt.

Ezen a képen az akkor még csak 17 éves kiscsaj éppen kokaint szippant...
Your text to link...