Adele perel az állítólagos szexvideó miatt

Adele perel az állítólagos szexvideó miatt

News

A Public nevű francia magazin olyan fotókat közölt le múlthéten, amelyek állítólag a brit énekesnő, Adele szexfilmjéből voltak kifényképezve. Adele azt állítja, a hír teljesen eszement és hazug, így aztán beperli a magazint. Ügyvédje a következő nyilatkozatot hozta le a MailOnline-on:

„Úgy értesültünk, hogy a francia magazin, a Public olyan képeket közölt le, melyek azt az érzetet keltik az olvasóban, hogy ügyfelem látató rajtuk egy szexfilmben. Ügyfelem soha nem szerepelt olyan videóban, ellentétben a cikkben állítottakkal. Nem ügyfelem látható azokon a fotókon. A róla közölt állítások hamisak, és durván rágalmazóak, így ügyfelem jogi lépéseket tesz az ügy miatt.”

A Public magazinban három oldalon keresztül szerepeltek a fotók, amelyek egy autó hátsó ülésén, egy okostelefonnal készült videóból voltak kimerevítve. Egyébként egy francia fotós, bizonyos Jean-Claude Elfassi, aki a kamuképek hátterében áll, twitterén már bocsánatot kért az énekesnőtől. Ezt csiripelte az éterbe:
„Az egész világtól bocsánatot kérek, Adele!”

A nyolcszoros Grammy-díjas, sokszorosan is rekorder énekesnőről nem ez volt az egyetlen valótlan állítás mostanában. Többször is bejárta a világsajtót az a hír, mely szerint Adele egy hosszabb, akár öt évig tartó szünetet akar „kivenni” következő lemeze előtt, hogy az teljesen tökéletes legyen. Az énekesnő azonban ezt is megcáfolta, méghozzá egy blogos bejegyzésben:

„Most néhány napos szabin vagyok, aztán jön a Brit Awards otthon, ahonnan szerintem egyenesen a stúdióba megyek. Még hogy 5 év szünet? Sokkal inkább 5 nap!”

Szegény Adele, mennyi kamu. Dehát addig jó, amíg foglalkoznak az emebrrel, nem? Örültök, hogy hamarosan új albumot adhat ki?

Itt a Public magazin a címlapja, amelyen Adele a fő címlapsztori: