Britney Spears az X Factorra pályázik

Britney Spears az X Factorra pályázik

News

Nemrég hajította ki Simon Cowell, az X Factor brit szülőatyja és a menedzseri team Nicole Scherzingert és Paula Abdult a verseny tengerentúli verziójából, a helyetteseket máris gőzerővel keresik. Britney eléggé ráizgult a lehetőségre, úgy tartja, hogy most már van annyi tapasztalata és tudása, amelyekkel segíthetne a versenyzőknek – legalábbis ezt nyilatkozta egy ismerőse a The Sun nevű brit lapnak.

„Brit hatalmas X Factor rajongó, és úgy érzi, hogy most jött el az idő arra, hogy lehetne zsűritag is. Meg szeretné mutatni a rajongóinak, hogy igazán és teljesen visszatért, újra a legjobb formáját adja. És hát mi lehetne jobb platform erre, mint egy nemzetközi heti tévéműsor? – magyarázta az ismerős az újságírónak. – Ő mindent tud a popipar és a hírnév legjobb és legrosszabb oldalairól is. Volt fenn és volt lenn. És elég időt tudna szánni a műsorra.”

Ha igaz, hogy Beyoncé, Janet Jackson és Fergie is versenybe száll a zsűritag pozíciójáért, akkor Simon Cowell megnyugodhat, hiszen nagy vágya, hogy az X Factort éppoly menővé tegye az Egyesült Államokban, mint az American Idolt. Ezekell a nőkkel pedig tutira bejönnének a számításai. Azt suttogják, hogy Britney a legesélyesebb, mert rá mindig iszonyúan kíváncsiak az emberek, talán épp 2007-as hírhedt összeomlása miatt. Ráadásul nem is beszél túl sokat a magánéletéről, így a műsor miatt a rajongók végre kicsit közelebb kerülhetnének hozzá emberileg.
Amúgy a meló anyagilag sem lenne rossz buli senkinek, pláne, ha igaz, hogy JLo az American Idolért szériánként 12 millió dollárt kap…

Szerintetek kik lennének a legjobb mentorok?