Chris Brownt bunyóra hívta egy pankrátor!

Chris Brownt bunyóra hívta egy pankrátor!

News

Hiába telt el három év azóta, Chris Brown nem tud szabadulni attól, hogy összeverte Rihanna fejét a Grammy-díjátadóra tartva a kocsiban. Talán nem is kell ezt soha elfelejteni, de az erkölcsi fejtegetést nem itt fogjátok olvasni. Chris Brownnak nemcsak a próbaidejével, Rihanna haragjával (ami egyre inkább megszűnni látszik, ugyebár), a lelkiismeretével és a családjával kell szembenéznie, hanem nagyjából az egész világgal, hiszen folyamatosan támadják őt akkori tette miatt. Főleg a Twitteren, nem is értjük, Chris miért nem törölte le még magát a mikroblogszolgáltatóról. És persze ezek után ő folyton támad is, egyre több ember ellenszenvét vívva ki ezzel. Jónéhány embert uszított már maga ellen bunkó csiripjeivel, legújabban egy pankrátort.

CM Punk a sportág neves versenyzője egy Twitter bejegyzésében szólt be Brownnak:
„Bírnám, ha Chris Brown olyanokkal kezdene ki, akik meg is tudják védeni magukat. Igazi wrestlemania pillanat lenne, amikor beledöngölöm a földbe azt a sz@rcsimbókot.”

Chris persze nem hagyta annyiban, ezt írta vissza CM Punknak.
„Bóknak veszem, amiket írtál. Vedd fel a kapcsolatot az asszisztensemmel, és küld majd neked egy aláírt fotót rólam. A legnagyobb rajongómnak!!!”

Persze nem érte be ennyivel, még egy rövidke üzit tolt fel a Twitterre, amelyet természetesen azóta már letörölt:
„Úgy tűnik, CM Punknak több követőre van szüksége. Hiszen ő akkora vezető! Nem beszélve a szteroidokról, amiket magába nyomat, és amik miatt ki sem tud elégíteni egy nőt!”

Chris vádjaira a pankrátor egy videoüzenettel válaszolt, amelyben elmondja, hogy nem akart belekeverdeni Chris Brownnal semmibe, illetve, hogy amit ő elért, azt egész életen át tartó munkával, drogok nélkül, tisztán érte el. Beszélt arról, hogy ő egy teljesen más világhoz tartozik: nincs asszisztense, nincs testőre, pr csapata, ami megmondja, mikor töröljön ki tweeteket, ellenben soha az életben nem tudna megütni egy nőt, mert az ő világában a nőket tisztelni kell. Azt is elmondta, hogy szerinte Chrisnek inkább jótékonykodnia kellene, nővédő szervezeteket támogatni, és gyerekek előtt beszélni arról, hogy amit tett, az nagyon nincs rendjén - de ez nyilván nem fog megtörténni, mert szerinte "Chris Brown nem férfi". Ezenkívül pedig elmondta, hogy kihívná Brownt egy bunyóra, amelynek bevételeit felajánlaná egy nők elleni erőszak alapítványnak.

Na ehhez mit szóltok? Chris Brown ezzel tuti nem lett szimpatikus több ember számára... Szerintetek ki nyerne egy ilyen bunyóban? :D