Katy Perry idiótán érzi magát

Katy Perry idiótán érzi magát

News

Az azért valószínűsíthető volt, hogy Russell Brand nem fogja magát nagyon sajnáltatni a válás után, és igazolta is előfeltevéseinket. Katy Perry exférje Los Angelesben múlatja az időt, méghozzá nem mással, mint azzal, hogy csajok után szaladgál. Mindeközben Katy azért még szomorkodik, főleg, miután megtudta, hogy Russell összejött egy olyan nővel, akiről azt mondják, az énekesnő kiköpött mása. Szemtanúk látták, hogy Oriela Medellin Amieiro modellel együtt távoztak egy reggel Brand házából. De az exférj nem valószínű, hogy kapcsolatra hajtana, hiszen nem sokkal azután, hogy kitette a nőt a belvárosban, kedvenc bárjába ment, ahol köztudottan friss húsra vadászik.

Katy eléggé csalódott emiatt, hiszen nagyon bízott abban, hogy kapcsolatuk azért változtatott az egykor szexfüggő Russellen. Az énekesnő egy barátja elmesélte a Life & Style magazinnak, hogy mit mondott neki Katy, miután megtudta, hogy Russell durván nőzik:

„Annyira hülye vagyok. Hittem benne…” – idézte a barát az énekesnő szavait. - Ráadásul elég megalázó Katy számára, hogy úgy tűnik, ilyen gyorsan túllépett rajta Russell. Katy nagyon sokat sírt, de ennek most már vége! Élete lassan visszatér a régi kerékvágásba!”

Mindezt bizonyítandó a 27 éves énekesnő minden erejével azon van, hogy a brit komikust kitörölje az agyából. Árulja New Yorkban található, 2,75 millió dolláros lakásukat, kihajított mindent, amit férjétől kapott, és meg is lepte magát egy zsírúj Maseratival.