Ed Sheeran koncetre hívta haldokló rajongóját

Ed Sheeran koncetre hívta haldokló rajongóját

News

Bármennyire cool dolog lehet sztárnak lenni, az is biztos, hogy lelkileg rendesen megterheli az embert, főleg, ha nagyon fiatal, haldokló rajongóinkról szerzünk tudomást. A brit díjas Ed Sheeran most megtapasztalta a hírnév kemény oldalát is. Nemrégiben a brit The Sun magazin lehozott egy cikket egy 14 éves kislányról, aki most szervezi 16. szülinapi buliját, mert az orvosok azt mondták neki, hogy azt már sajnos nem fogja megérni. Abigail Fleming csontrákban szenved, ami a tüdejére is átterjedt, és talán már csak hetei vannak hátra. A kislány elmondta a magazin újságírójának, hogy azért akar két fontos belépőt szedni a bulira, hogy a befolyt összegből megvalósíthasson néhány dolgot az álmai közül. Az egyik az volt, hogy találkozzon Ed Sheerannel.

Amikor a 21 éves énekesnek tudomására jutott a kislány kívánsága, azonnal felvett egy videóüzenetet (csak azért nem ment el személyesen, mert nem tartózkodott az országban), amelyben elmondta, hogy nagyon boldog szülinapot kíván, és szeretné, ha a kislány megnézné egyik koncertjén, és felajánlott neki egy VIP belépőt.

Abigail édesanyja elmondta, hogy az üzenet nagy erőt adott lányának, még az iPodjára is felmásolták, hogy bármikor megnézhesse azt. Az, hogy a kislány képes lesz-e elmenni a koncertre, még kérdéses, mert elég rossz állapotban van, és az is meglehet, hogy csak napjai vannak hátra… :(

Abigail és szülei.