Selena belépett a tetkó klubba

Selena belépett a tetkó klubba

News

Minden tinédzser életében eljön az idő, amikor tollal kamutetkókat firkál magára, a lányok többsége ugyebár szívecskét vagy olyan szövegeket, hogy Mrs. Iglesias és hasonlókat. Selena Gomez, bár nemsokára 20 éves lesz is eljutott ide, de ő toll helyett rögtön egy tetoválótűt választott, és azzal készíttetett magának egy szívecskét a csuklójára. Egy nagyon parányi szívet. Nem tudni, hogy pasija, Justin Bieber ihlette-e meg, de megeshet, hiszen a tinimogulon több, vallási témájú ábra is van már, legutóbb pl. egy Jézus portrét varratott a vádlijára. Sel nem volt ennyire bátor, így tényleg csak egy icipici szív lett a végeredmény.

Jordan Sandoval, az Under The Gun tetoválószalon munkatársa örökítette meg Selt a szívecskét készítő tetoválóművésszel, Louie Gomezzel, és tolta fel saját Twitterére ezzela szöveggel:

„(Selena) Egy kis szívtetkót készíttetett az Under The Gun szalonban Hollywoodban, Louie Gomezzel. Nagyon izgatott volt, de ideges az nem!”

Az énekesnő valószínűleg egy ideje már készült erre, hiszen tavaly szeptemberben lemosható tetkóval adott koncertet, még Justin nevét is magára írta akkor a mágikus filccel. Hát, nagyon vad, az biztos… Vajon őt is elkapja a tetkómánia? Vicces lenne, ha így néznének ki Justinnal olyan 50 év múlva: