Harry bizarr ajándéka

Harry bizarr ajándéka

News

Onnan lehet tudni, hogy egy énekes vagy egy fiúbanda nagyon közkedvelt-e, hogy elegendő mennyiségű, visítozó, totálisan bekattant csaj kíséri őket útjukon. Jól tudjuk ezt a Beatles és Elvis Presley óta, akik soha nem látott hisztériát váltottak ki a női rajongókban. Nem volt ez másként a Backstreet Boysnál vagy a Take Thatnél, vagy most Justin Biebernél és a One Directionnál sem. A One Direction miatt a minap Toronto több utcáját is le kellett zárni, hiszen a srácokra egész éjjel(!) várakozó többezer lány, aki megrohanta autójukat, eléggé megnehezítette a közlekedési helyzetet…

De a rajongó lányok nemcsak jelenlétükkel akarják megajándékozni kedvenceiket, hanem különféle plüsscuccokkal, szerelmeslevelekkel, parfümözött alsóneműkkel, és bizony néha nagyon bizarr dolgokkal is. Harry Styles pl. legutóbb igencsak meglepődött, amikor meglátta egy rajongó „csomagját” az ajtaja előtt. A nevével ellátott tárgy ugyanis egy egészségügyi betét volt.

„Rengeteg szerelmes cuccot kapunk a rajongóktól az ajtó alá gyűrve, mert nincs postaláda. De a mi a legutóbb ott volt, az nagyon bizarr volt. Valaki egy egészségügyi betétet gyömöszölt oda, amelyre ráírta a nevem.” – mesélte Harry a Daily Star magazinnak.

Megnéztük volna szegény fiú arcát, amikor felfogta, mit kapott, de egyébként bármely más 18 éves fiúét is. Harryre egyébként eléggé rájár a rúd rajongói őrültségek terén, ugyanis volt már olyan, hogy koncert közben egy behajított tampon találta fejbe, míg legközelebb egy repülő melltartó landolt a lábán.
Szegények. Azért kemény lehet, nem? Ti meddig mennétek el rajongásotok kifejezése érdekében?