Rihanna lesz Whitney Houston?

Rihanna lesz Whitney Houston?

News

A Whitney Houstont felfedező producer, Clive Davis már hónapok óta dolgozik egy, a Whitney Houston életéről szóló film forgatókönyvén, tehát maga az énekesnő is tudott a készülő projektről. De attól, hogy ő meghalt, nem állt le a munka, sőt, már esetleges nevek is felmerültek, akik jó eséllyel pályázhatnak a már életében is legendás énekesnő eljátszására, és a lista első helyén Rihanna szerepel. A barbadosi énekesnő számára nem lenne újdonság egy filmforgatás, hiszen szerepelt már filmben, a nálunk is hamarosan bemutatásra kerülő Csatahajó című alkotásban.

A Whitneyről szóló mozi az énekesnő gyerekkorában indulna, azt mutatná be, hogy a kemény környékről származó kislány hogyan emelkedett fel a popsztárok csillogó világába. Egy bennfentes ezt mesélte a The People nevű magazinnak:

„Clive minél hamarabb be akarja fejezni a forgatókönyvet, és amint lehet, elkezdeni a film munkálatait. Whitney tudott a projektről, nagyon izgatott volt miatta, és nagyon kíváncsi is volt, hogy mi sül majd ki belőle.”

Az életrajzi film minden bizonnyal sikeres lesz majd, csakúgy, mint a Tina Turner életéről szóló alkotás, ami a Tinát játszó Angela Bassettnek, és az Ike Turnert játszó Laurence Fishburne-nek is Oscar-díjat hozott.

Amúgy érdekes lesz, ha Rihanna játssza majd el Whitney Houstont, hiszen 2010-ben visszautasította a Több, mint testőr remake-jének főszerepét, amelyet az 1992-es, eredeti filmben Houston játszott.
A készülő film kapcsán Will Smith kislánya, Willow Smith is szóba került, állítólag eléggé esélyes arra, hogy eljátssza a kislány Whitney-t.

Na, mit szólnátok egy ilyen filmhez?