Selena és Justin összeköltöznek

Selena és Justin összeköltöznek

News

Selena Gomez és Justin Bieber eddig is nagyon felnőttesen tolták ezt a járás dolgot, de most még egy szinttel emelik a tétet, és összeköltöznek. Már ez önmagában furcsa, hiszen Justin csak most múlt 18, na de ők nem egy lepukkant albiba költöznek, hanem egyből egy több, mint 10 millió dolláros (ez kb. 2,4 milliÁRD forint) saját házba Los Angelesben.

A ház, pardon, luxusvilla nem egyszerűen néz ki, nem csoda hát, hogy az ifjú pár is rögtön beleszeretett. Justin nem sokat cicózott, egyben kicsengette az árat a házért, amellyel szülinapjára lepte meg magát, és amelyben eddig Ashton Kutcher pecózott Demi Moore-ral való szakítása óta.

A ház, most kapaszkodjatok meg, majdnem 1000 négyzetméter, van benne öt hálószoba, konditerem, egy művészileg kivitelezett konyha, bár, privát mozi, masszázsterem és még sorolhatnánk. Justin nagyon belejött a vásárlásba, ugyanis még két mások pecót is néz, egy kis nyaralót magának, és a mamájának is.

Az biztos, hogy ha összevesznek, hetekig is elélhetnek úgy, hogy nem találkoznak egymással. Ti is tervezitek az összeköltözést a kedvesetekkel egy ilyen jó kis albiban? :D
Csekkoljátok a képeket!
Így néz ki a szerény kis vityilló.
Gagyi kis kilátás / gagyi kis belátás.
Gagyi kis kilátás 2.
Egy medence...
Esti kilátás medencével.
Arra pedig Hollywood Hills található...