Bieber mama könyvet ír

Bieber mama könyvet ír

News

Justin Bieber anyukája úgy döntött, meglovagolja a Bieber mánia hullámát, és megírja saját emlékeit a kisfia előtti időkből, illetve Justin kiskorából. Könyve bevezet majd saját gyerekkorába is, abba, hogy milyen durván bántak vele, a függőségeibe, illetve abba, hogyan változtatta meg az életét az, hogy teherbe esett. A könyv címe az lesz, hogy Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom (Csak felfelé: Justin Bieber mamájának története) és idén szeptember 18-án kerülhet a könyvesboltokba.

A könyv előszavát pedig ki más írhatná, mint Justin maga. A kiadó, és valószínűleg a család is remek fogyást vár a könyvből. A kézirat szerkesztője így nyilatkozott:

„Patti története a bátorság és elszántság erős példája, ami bárkinek inspirációul szolgálhat, ha problémákkal találja szemben magát az életben. Ez a nő élő bizonyítéka annak, hogy legyünk bár a legsötétebb helyeken, mindig van egy kis szobája a reménynek is…”

Biztos büszke a mama, pláne, hogy Justin pár napja, a 18. szülinapjára önerőből vásárolt magának egy 10,8 millió dolláros ingatlant.

Justin és a büszke mama: