Madonna beszólt Karl Lagerfeldnek

Madonna beszólt Karl Lagerfeldnek

News

Madonna csalódottságának adott hangot, amiért Karl Lagerfeld a múltkor Adele súlyát nehezményezte, amikor szóba hozta az énekesnőt. A pop nagyasszonya szerint egyszerűen nevetséges, hogy Lagerfeld ilyet mondott, és nagyot csalódott benne, hiszen szerinte soha senkit nem szabadna a súlya miatt bántani. Lagerfeld fikázása egyébként múlt hónapban történt, és persze rögtön ezrek támadtak neki, így elnézést is kért, és próbálta kimagyarázni a dolgot. Madonna most így vélekedett az ügyről a The Sun nevű lapnak:

„Ez egyszerűen szörnyű. Nevetséges, talán a legnevetségesebb dolog, amit valaha hallottam. Nem szeretem, ha valaki bármi rosszat mond valaki másról, nagyon nem szeretem. Adele egy fantasztikus tehetség, és annak, hogy hány kiló, egyáltalán semmi köze nincsen ehhez. Adele-nak egyetlen dologra kell gondolnia, arra, hogy a nap végén, mindegy, hogy dicső vagy bukó nap volt, meg tudja tartani lényét és belső erejét. Minden azon múlik, hogy megfelelő emberekkel vegye körbe magát. Olyan barátokkal, akik valóban törődnek vele, hiszen világsztárnak lenni nehéz. Ez hát a legfontosabb dolog.”

Madonna közben ezerrel készülődik legújabb világkörüli turnéjára, a minap még a száját is felszakította, amikor próba közben elsett. Szép dolog volt Madonnától, hogy beszólt őlagerfeldségének, nem?