Sorozat indulhat a One Directionnel?

Sorozat indulhat a One Directionnel?

News

A brit X factorban alakult One Directiont már most a Beatles-szel, Elvis Presley-vel, és persze Justin Bieberrel emlegetik egy lapon, már ami azt az erejüket illeti, hogy egyszerre tinilányok tömegét képesek embertelen visításra bírni. Emellett zenetörténelmet is írtak, hiszen ők voltak az első brit banda, akik a Billboard top 200-as listáját már az első lemezükkel uralni tudták. És ami késik, az nem múlik, a fiúkáknak saját műsort ajánlott az egyik tiniknek szóló televíziól. A csatorna így kommentelte a hír kiszivárgását hivatalos Twitter oldalán:

„A pletykák igazak, a műsoraink mellett tervünk részét képezi egy projekt a One Directionnel. Isten hozta őket a családban!”

Ennek ellenére másnap egy Youtube-ra feltöltött interjúban azt mondták a srácok, hogy nem fogadják el tévétársaság ajánlatát, hiszen nem azért vannak Amerikában, hogy tévében szerepeljenek, hanem, hogy a zenélésre koncentráljanak.

Hogy mi az igazság, az még nem teljesen világos, de az biztos, hogy az egyik műsorban feltűnnek majd a brit tinikedvencek, méghozzá az iCarly című tinisorozat egyik epizódjában.

Örülnétek, ha lenne ilyen sorozat?