Justin Biebert véresre verték

Justin Biebert véresre verték

News

Justin Bieber ringbe szállt, és jól szétverték a fejét. De mielőtt még a Bieber utálók örülni kezdenének, és a belieberbek megijednének, megnyugtathatunk mindenkit, hogy Justin csak a sminkesek keze által lett csupa vér. A Complex magazin áprilisi számában ugyanis a tinibálvány került címlapra, és az interjúhoz képanyagnak egy véres bunyó ötletét találták legjobbnak a szerkesztők. Justin az interjúban vallott Selena Gomezzel való kapcsolatáról, arról, hogy zenéje egyre felnőttesebb, illetve arról, hogy milyen fájdalmakkal is jár a felnőtté válás.

„Nincs értelme csinálni ezt az egészet, ha nem adok bele minden tőlem telhetőt – mesélte Justin. – A magánéletemet szinte teljesen feladtam. Feladtam a barátaimat és a családomat, hogy azt csinálhassam, amit szeretek, és ami a rajongóimat boldoggá teszi. Miért adtam volna fel ezt a sok fantasztikus dolgot, ha csak egy énekes akarnék lenni a sok közül?”

A sok komoly téma mellett természetesen arról is beszélt, hogy mit gondol arról, hogy milyen sokan utálják őt.

„A én felelősségem, hogy a lehető legnagyobb legyek. Ha szörnyű zenét kezdenék el játszani, nem várnám el az emberektől, hogy szeressenek. De ha jó zenét csinálok, és nincs különösebb oka annak, hogy az emberek mégsem kedvelnek, akkor attól nagyon szomorú tudok lenni. Szerintem mindenki adjon nekem egy esélyt, és hallgassanak meg. Ha esélyt sem akarnak adni, akkor nem tudom…”

Az újságíró arról is megkérdezte, hogy sok celebpárral ellentétben ők miért folytatják a nyilvánosság szeme előtt kapcsolatukat Selenával, amikor el is bújhatnának.

„Egyszerűen nem lehet, hogy teljesen rejtőzködve járjunk, mert az saját magunkkal szemben sem volna fair. Milyen is lenne… Te ezzel a kocsival mész, én azzal, találkozunk valahol, aztán vissza a kocsinkba… Úgy kellene csinálni, mitn egy James Bond filmben. Át a konyhán, te a hátsókertben, aztán tali az öltözőben, hogy végre láthassuk egymást? Ezen a ponton ez már nem is volna egy igazi kapcsolat. Ha mindenki elől rejtőzködni kell, az igazságtalan és egészségtelen.”

Ebben mondjuk van valami… Egész bölcs ez a Justin, nem? Egyébként legújabb kislemeze, a Boyfriend egy héten belül megjelenik, úgyhogy már nem kell sokat várnia a rajongóknak.

Nézzétek meg a teljes képsorozatot a Complex magazin oldalán! Tetszik?