Katy Perry betámadta Beyoncét!

Katy Perry betámadta Beyoncét!

News

Katy Perry azt jelentette be, hogy hamarosan legjobb barátnőjével, Rihannával vesznek fel egy közös számot, amikor finoman lefikázta Beyoncét, és mellette Shakirát is. A BBC rádiójának adott interjújában ezt mondta Katy a leendő Riris duettről:

„Sok mindenben működtünk már egyre, de egy közös dal eddig még nem jött össze. Ez egy olyan dolog, amit mindketten nagyon szeretnénk szuperül megcsinálni. Azt akarom, hogy olyan jó legyen, mint az Eurythmics és Aretha Franklin dala, a Sisters Are Doin” It for Themselves, ne pedig olyan, mint a Beautiful Liar…”

Hoppácska… Mindannyian emlékszünk Beyoncé és Shakira közös dalára, a Beautiful Liarre, nem? Úgy tűnik, Katy Perrynek elfojtott indulatai vannak a világ kedvenc kismamájával kapcsolatban. Katy így folytatta a burkolt fikázást:

„Valami hasonlóan ikonikus dolgot szeretnék csinálni. Rihanna is nagyon elfoglalt, én is, ezért nem jött eddig össze a közös munka, de az ötlet magját már ét évvel ezelőtt elvetettük. Iszonyúan csalódottak lennénk, ha a végeredmény nem lenne jó. Hiszen néha várni kell arra, időt kell adni, hogy valami igazán nagyszerűt alkossunk.”

Nahát Katy, ez nem volt szép… Ti is ennyire utáljátok a Beautiful Liart, vagy nektek tetszik?