Nyerj jegyet a Hungarian Live Hip-hop All Starsra! #2

Nyerj jegyet a Hungarian Live Hip-hop All Starsra! #2

News

Magyarország három kedvenc hiphopcsapata még soha nem lépett fel egy helyen, egy estén... Eddig. Ugyanis a Hungarian Live Hip-hop All Stars nevű esemény ezt most megvalósítja, és az Akkezdet Phiai, a Hősök és a Punnany Massif egymásnak adja majd át a színpadot szombaton, a bulit pedig Dj Gerysson zárja majd.

Megsúgjuk, hogy az elővételi jegyek már elfogytak, de ha mázlitok van, velünk nyerhettek! Méghozzá ma is, csütörtökön is, és pénteken is. Mindegyik nap kiteszünk egy kérdést 17.00-kor, amelyre, ha helyesen válaszoltok, páros belépőt nyerhettek. (Nem kell mindhárom kérdésre válaszolni, minden nap lesz egy nyertes.) De ha nem nyertek jegyet, még mindig van esélyetek egy meglepire, ha elmentek, ugyanis az 500. vendég a Hanyag Elegancia Shop jóvoltából egy ajándékutalvánnyal gazdagodik!


2. kérdés: A Punnany Massif melyik országban forgatott útifilmet? (Ezt a Music Channel 1 like hip hop című műsorában is láthattátok.)

A válaszokat az office@1music.hu e-mail címre küldjétek, a levél tárgyának pedig azt írjátok: Hip-hop All Stars.

A nyertesek nevét egyszerre, péntek délután tesszük majd közzé, és a szerencséseket természetesen e-mailben is értesítjük.

Klikk!
https://www.facebook.com/events/107080232753410/