Adam Levine filmszerepre készül

Adam Levine filmszerepre készül

News

Adam Levine egyre szélesebb területet fed le tevékenykedésével. A Maroon 5 énkeseként indult, aztán szupersztárként a The Voice című amerikai tehetségkutató egyik mentora lett, és hamarosan már színészként is láthatjuk. Az American Horror Story egy tavaly ősszel indult horror-dráma sorozat, mely igen jó kritikákat kapott, még Golden Globe-ra is jelölték legjobb drámai sorozat kategóriában. Nem volt hát meglepő, amikor a készítők bejelentették, hogy elkezdik készíteni a második évadot is. De mint mondták, a régiek mellett új szereplőkkel, egy az előzőhöz nem köthető sztoriban, ahol a korábbi szereplők is új karaktereket alakítanak majd. Ebben a második évadban kapott szerepet Adam.

A sorozat producerei állítólag annyira rácsavarodtak a tetkós frontemberre, hogy képesek hozzá és a nyári turnézásaihoz időzíteni a forgatást. Egyébként a valóban nagyon elfoglalt Adam a minap leborotválta a haját. Na de miért is?

„Leborotváltam a fejem. Ez néha egyszerűen csak szükséges. Mint egy érzelmi rebootolás. Úgyis visszanő…” – magyarázta a Twitterén.

Érzelmi rebootolás? Új séró? Vajon mi történhetett?! Amúgy hogy tetszik Adam új sérója? És szerintetek hogy állja majd meg helyét a sorozatban?