Katy Perry fülig szerelmes?

Katy Perry fülig szerelmes?

News

Úgy tűnik, hogy Katy Perry valóban túllépett exférjén, Rusell Branden. Legalábbis ami azt illeti, hogy újra képes randizni. Egy ideje Baptiste Giabiconi-val találkozgat, vagyis jár, olyannyira, hogy fiúja Los Angelesbe teszi a székhelyét, csakhogy közelebb lehessen hozzá. A hírt, mely szerint Giabiconi Kaliforniába költözik, szóvivője mondta el a sajtónak. A kapcsolat komolyságát mutatja az is, hogy állítólag a srác már szüleinek is bemutatta az énekesnőt, akik nagyon megkedvelték őt, főleg, hogy nagyon vallásosak, így Katy lelkész szülei biztosan plusz pontot jelentettek.

A fiú egyébként nemcsak modell, de énekesként is működik, és egyre inkább szeretne a színpadon érvényesülni a kifutók helyett. Egyébként ő onnan lehet ismerős (valószínűleg nem a dalai miatt), hogy ő a világ legjobban fizetett férfimodellje, és tavaly még azt rebesgették, hogy egybekel Karl Lagerfelddel, akinek kedvenc modellje is volt egyben.

Hogy ennek a pletykának mennyi valóságalapja volt, és mennyire volt csak rosszindulatú pletyka, nem tudni, mindesetre a One Night in Paradise című klipjében elég hitelesnek tűnik azzal a lánnyal...

Szerintetek összeillenek Katy Perryvel?