Snoop Dogg countryra váltott

Snoop Dogg countryra váltott

News

Snoop Doggról elég sok mindent el lehet képzelni, de azt azért nehezen, hogy egy countrydalban működjön közre, mondjuk cowboy csizmában. Márpedig most ez is megtörtént, mármint a közreműködés, hiszen Willie Nelson countryénekes legújabb albumán, a Heroes-on ő is egy a sok vendégelőadó közül. Hiába a más műfaj, nem állnak ők távol egymástól Nelsonnal, hiszen az idős country legenda is hatalmas marihuánarajongó, és ezt nyíltan hirdeti is.

Snoop a Roll Me Up and Smoke Me When I Die (Tekerj megy és szívj el, ha meghalok) című dalban működik közre, ami elég sokat elmond kettejük közös világnézeteiről. Nelson májusban megjelenő albumán egyébként feldolgozásdalok is lesznek, pl. a Coldplay Scientist-je, vagy a Pearl Jam Just Breathe című dala, és a szívós rapperen és Nelson testvérén kívül pl. Sheryl Crow és hallható lesz rajta.

Willie Nelson 1933-ban született, és a countryzenészen kívül elmondhatja még magáról, hogy író, költő, és aktivista is. Küzd pl. a bioüzemenanyag felhasználásáért, és a marihuána legalizálásáért is. Pályafutása során 30 filmben szerepelt, és kb. 200 (!) albumot adott ki, ill. 7 Grammy-díjat nyert meg.