Rihanna színt vallott Kutcherrel kapcsolatban

Rihanna színt vallott Kutcherrel kapcsolatban

News

Napok óta terjengenek azok az infók, melyek szerint Rihanna és a Demi Moore-tól válófélben levő színész, Ashton Kutcher összejárnak, hovatovább egy pár alkotnak hetek, sőt, december óta… Mindezt arra alapozták a pletykaforrások, hogy egyik éjjel látták Rihannát bemenni Ashton lakására testőre kíséretében (bizonyára testőrrel jár éjszakai szexportyára, nem?). A járásról szóló pletykákat aztán már azzal is fűszerezték, hogy Riri szeretné, ha Ashton odaköltözne hozzá Londonba, amikor nyáron hosszabb időt tölt majd ott…

Tegnap Londonban, a Battleship (Csatahajó) című film egyik sajtótájékoztatóján azonban feltette Ririnek a kérdést az egyik újságíró, hogy igaz-e ez a Kutcheres sztori. Az énekesnő persze cseppet sem örült, hogy nem a filmmel kapcsolatos kérdést kapott, így aztán szűkszavúan így nyilatkozott:

„Boldog vagyok és egyedülálló, ha erre utal a kérdésével.”

Persze sokakat ez nem győzött meg, bár tény, hogy nem erősítette a pletyókat, hiszen azért az biztosra vehető, hogy nem jár együtt komolyabban senkivel. De ez a kijelentés nem nyújt 100%-osan választ arra, hogy összejöttek-e néha Kutcherrel, ahogy arra sem, hogy Chris Brownnal van-e köztük valami.

Szerintetek mi lehet a nagy igazság?