Alakítsd te Katy filmjét!

Alakítsd te Katy filmjét!

News

Katy Perry március elején jelentette be, hogy Justin Bieberhez és a Jonas Brothershez hasonlóan ő is előrukkol egy 3D-s koncertfilmmel. A Katy Perry: Part of Me film elkészítéséhez a Paramount filmstúdióval kötött szerződést, és most belépett a képbe a twitter is. Az énekesnő ugyanis azt szeretné, ha milliós twitteres követőtábora is részt vehetne a munkában. A Paramount stúdió és a twitter pedig már be is jelentette, hogy társultak a projekt erejéig, és Katy követői exkluzív lehetőséget kapnak arra, hogy a film részesei legyenek.

És hogy ez mit jelent? Azt, hogy a twitteres követők csiripjeikkel befolyásolhatják, hogy Katy mely dalai szerepeljenek a filmben, milyen ruhák legyenek rajta, milyen legyen a sminkje stb., egyszóval mindenki egyfajta mini-rendezőnek érezheti majd magát.

Ehhez annyi kell csupán, hogy kövessétek Katyt a twitteren, ahol a közreműködés lehetőségén kívül exkluzív tartalmakat is lehet nézegetni majd. Az énekesnő azt ígérte, hogy pl. koncertes backstage videókat is feltöltenek, ami azért nagy szám, mert ilyet Katy és csapata korábban még nem csinált.

Ha érdekel a dolog, csekkoljátok a Twitter.com/KatyPerry oldalt vagy a www.KatyPerryPartOfMe.com-ot.
Amúgy Katy Perrynek nem ez az első, rajongók segítségével készített dolga. Emlékezzetek csak a Firework klipre, amelyben sok, különböző országokból érkezett rajongó szerepelt, és Budapesten forgatták.