Veszélyben a Spice Girls musical

Veszélyben a Spice Girls musical

News

2010 elejétől kezdve folynak a munkálatok annak a musicalnek a készítésén, amely a brit csajbanda legnagyobb slágereit foglalná magába. A darab producere az a Judy Craymer, aki korábban a Mamma Mia! showt már sikeresen levezényelte, a forgatókönyvét pedig Jennifer Saunders komikus írta, tehát a siker elviekben nagyon is garantált.

Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Hallowell, Mel B és Mel C, tehát az öt spice girl nemcsak elméletileg van bevonva a produkcióba, hiszen nagyon is szükség volna rájuk, a két Mel azonban egymást sem nagyon akarja látni, nemhogy még meg is egyezzenek. De hogy mi a bajuk?

„Melanie Brown és Melanie Chisholm egyáltalán semmiben sem értenek egyet. – mondta egy forrás a New York Postnak. – És ez Jennifert teljesen kikészíti.”

Ezenkívül még Victoria életmódja is nehezíti a produkció előrehaladtát. Beckhamné ugyanis Los Angelesben él, mint az köztudott, négy gyereket nevel, ráadásul egy egyre sikeresebb divatmárkát is visz, amellyel új kollekciókon dolgoznak. Mel B sem a szigetországban tartózkodik, illetve egy másikban, hiszen sok időt tölt Ausztráliában, ahol a helyi X Factor egyik zsűritagja.

A Show-t, amelynek eredetileg az év végén Londonban lett volna a premierje, már most elhalasztották az egykori popsztárok elfoglaltságaira hivatkozva. Annak ellenére egyébként, hogy a musical a banda dalaira épül majd, nem róluk szól, hanem egy anya és lánya útját követi, akik egy tehetségkutatóra jelentkeznek.