Adam Levine újra szingli

Adam Levine újra szingli

News

A múltkor, amikor arról adtunk hírt, hogy Adam Levine letolatta a haját szinte kopaszra, szemet szúrt nekünk egy mondat a nyilatkozatában. Bizony, az, amikor azt írta, hogy szükséges a hajvágás, mint egy érzelmi rebootolás. Meg is kérdeztük, hogy vajon mi történhetett? Most megaptuk a választ. Adam Levine most már excsaja, a Victoria’s Secret modell Anne Vyalitsyna, vagyis Anne V tette meg a bejelentést, mely szerint két év együttjárás után mindketten a szakítás mellett döntöttek.

„Adam és én úgy határoztunk, hogy barátságban és egymást támogató módon szakítunk. Még mindig szeretjük és tiszteljük egymást, de már csak mint barátok. A legjobbakat kívánom neki.” – írta Anne a People magazinnak.

A párocska még 2010-ben ismerte meg egymást a Sport Illustrated bikinis lapszámának megjelenési partyján, ahol a maroon 5 is fellépett. Sokszor jelentek meg nyilvános helyeken együtt, sőt, Anne még az egyik Maroon5 klipben is szerepelt, a Never Gonna leave This Bed címűben. Legutóbb a tavaly novemberi orosz Vogue-ban szerepeltek együtt pucéran a címlapon. De hát eddig tartott a szerelem, lányok, lehet reménykedni! 