Miley Cyrus közönséget bomlaszt

Miley Cyrus közönséget bomlaszt

News
Hétvégi, Ecuadorban adott koncertjén Miley Cyrus nem egy meglepetést okozott a rajongóknak, na és persze főleg a szülőknek, akik csemetéjüket kísérték el ex-Hannah Montana koncertjére. Miley egy elég vad latex cuccban kezdte a bulit, majd felszólította a közönséget, akik egyébként javarészt 12-16 éves kiscsajok voltak, hogy szegjék meg a szabályokat.

„Helló mindenki, köszi, hogy eljöttetek a turném második koncertjére. Tudom, hogy ülő jegyeitek vannak, és azt mondták, nem szabad felállni, de én azt mondom, álljatok fel, ha akartok. Ne foglalkozzatok velük! Azt akarom, hogy szegjétek meg a szabályokat, ugráljatok és ordítsatok! Ti vagytok az én inspirációm, szeretlek benneteket!”

Nem kevésbé volt meglepő, amikor Miley a Nirvana leghíresebb, generációk himnuszává vált Smells Like Teen Spiritet kezdte vadul énekelni. A dalt egyébként tesójának ajánlotta. A rajongók egyébként láthatólag élvezték a számot, noha azt előtte valószínűleg soha nem is hallották. (Hiszen legtöbbjük még nem is élt, amikor Kurt Cobain meghalt...)

Hogy tetszik Mileytól a Nirvana szám?