Bárki befejezheti Jason Derülo dalát

Bárki befejezheti Jason Derülo dalát

News

A Coca-Cola Perfect Harmony és az American Idol közös akciója lehetővé teszi az amerikai rajongók számára, hogy dalt írhassanak Jason Derülo számára, amelyet aztán az énekes elő is ad majd az American Idol döntőjében.
„Már sok, elismert előadó számára írtam dalt, és mondhatom: bármennyire tehetséges is egy előadó, egy igazi sláger mindig csapatmunka - mondta Jason. - Alig várom, hogy ebben az új kezdeményezésben részt vehessek!”

Miről is szól a dolog? Az érdeklődők a www.AmericanIdol.com/PerfectHarmony oldalon hallgathatnak meg egy intrót egy készülő Jason Derülo számból. 4 héten keresztül újabb és újabb részlet kerül ki, amire szöveget kell írni. A Coca-Cola kiválasztja a 3 legjobbat a 4. hét végén majd a rajongók szavazhatják meg a nyertest. Az így elkészült dalt pedig Jason előadja az American Idol színpadán május 22-én.

De nemcsak egy nyertese lesz a versenynek, hiszen a többi jelentkező és a szavazók között is sorsolnak majd ajándékokat. Jó ötletnek tartjátok az ilyen ketdeményezéseket?