Kanye West és Kim Kardashian randiznak

Kanye West és Kim Kardashian randiznak

News

Kanye West a Theraflu című dalában állít emléket Kim Kardashian iránt érzett csodálatának, hiszen úgy szól az egyik sor, hogy szerelmes lett belé, pont akkor, amikor a lány az expasijába. Persze ez nem jelent semmit, bár a celebösszeesküvés-elméletek kedvelői szerint Kanye West és Kim Kardashian között már évek óta van valami, mivel Kanye egykori excsaja, Amber Rose (tudjátok, aki most Wiz Khalifa menysszonya) azzal vádolta a rappert, hogy megcsalta őt Kimmel. Na de hogy akkor mi történt, azt nem tudhatjuk biztosan, csak azt, ami most van. Egy hozzájuk közel álló forrás ugyanis így nyilatkozott a Us Weekly magazinnak:

„Ők ketten évek óta barátok. Kim most készen áll arra, hogy adjon maguknak egy esélyt párként is. Nagyon sokat lóg együtt Kanyével.”

Nemcsak a forrás szavai bizonyítják, hogy a két híresség kavar, ugyanis nemrég szemtanúk látták a celebhölgyet kijönni egy reggel Kanye lakásából ugyanabban a cuccban, mint amiben előző este volt. Kim Kardashian nemrég vált el férjétől, a New Jersey Nets kosárcsapat játékosától, Kris Humphriestól, akivel tavaly kemény 72 napig voltak házasok, úgyhogy ha igaz Kanye már említett dalszövege, akkor valóban szabad a pálya.

Szerintetek összeillenek?