Justin Bieber és a One Direction  közös dallal támad

Justin Bieber és a One Direction közös dallal támad

News

Készüljetek fel a világot elárasztó tinilány sikításrohamra… Nincs még itt az apokalipszis, bár egyesek már az ahhoz vezető egyértelmű jelnek fogják tekinteni Justin Bieber és a világ kedvenc fiúcsapata, a One Direction közös dalát. Mert igen, lesz egy ilyen is, méghozzá Justin készülődő új lemezén, a Believe-en, és ezt a 1D-ös Niall Horan twittelte ki tegnap:

„Stúdióban voltunk haverunkkal @JustinBieber-rel, szuperül fog szólni a dolog.”

És ha esetleg ez még nem volna elég bizonyíték, a brit fiúbanda egy másik tagja, Liam Payne is megosztotta twitterén a titokzatos hírt:

„Hallottam Justin Bieber új albumát tegnap, wow, nagyszerű dalok! Zúzás lesz… Várjátok a váratlant!” – ezt Justin meg is köszönte egy retweettel, amelyben azt írta, hogy nagyszerű volt a srácokkal lógni.

Hogy a leendő dal milyen reakciót vált ki a Bieber és 1D rajongókból, még nem tudni, de az már most garantált, hogy a dal minden létező toplistát meghódít majd, és hogy Youtube videója alatt hihetetlen mennyiségű komment lesz… Imádó és fikázó egyaránt, és persze a fiúk szexuális beállítottságát pedzegető hozzászólásból is lesz jópár.

Na ehhez mit szóltok, várjátok már a dalt... és a klipet?