Miley Cyrust anorexiával vádolták

Miley Cyrust anorexiával vádolták

News

Miley Cyrus nemrég még azt nyilatkozta, hogy inkább néz ki kerekded nőnek, mint fiúnak, ezért imádja gömbölyded vonalait, ennek ellenére azonban az elmúlt hetekben egyre karcsúbb a paparazzók által készített fotókon. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, a rossznyelvek egyből anorexiát kiáltottak. Az igaz, hogy Miley rendszeresen jár pilatesre, és jónéhány ételt elkerül, de nincs szó fogyókúráról, sokkal prózaibb oka van a diétának. Miely a twitterén vallotta be a fogyás okát:

„Mindenkinek, aki azt hiszi, hogy anorexiás vagyok: glutén- és laktózérzékeny lettem. Tehát ez nem a súlyomról szól, hanem az egészségemről. A glutén szívás, amúgy is! A gluténmentes kaják jók és egészségesek! Mindenkinek ki kellene próbálnia egy hétre a gluténmentes ditétát. A változás a bőrre, a fizikai és mentális egészségre nézve csodálatos! Vissza se akartok térni a régi étrendre!”

A vallomás előtt Miley olyan fotót posztolt magáról, amelyen egy gyorséttermi zacskóba dugja az orrát, a kép alá pedig ezt írta:

„Nem ehetem meg! De kiszagolom belőle még a sz*rt is! KONKRÉTAN folyik a nyálam.”
Emiatt aztán még többen hitték, hogy étkezési zavarai vannak, ezért tette meg vallomását az étel intoleranciájával kapcsolatban.

Ti mennyire szenvednétek egy 10-es skálán, ha nem ehetnétek több tejterméket és lisztből készült kaját?

Nézzétek csak, ilyen vékonyka már Miley: