JLo-t szapulják

JLo-t szapulják

News

Amíg a Jennifer Lopez rajongók körében nem kérdés, hogy szuper-e kedvencük új klipje, a Dance Again, az mások számára egyáltalán nem olyan egyértelmű. A szexis, félpucér emberekkel teli, túlfűtött klip miatt különböző konzervatív csoprtok is támadást intéztek az énekesnő ellen.

Félmeztelen, szexisen vonagló táncosokat szinte az összes videóban láthatunk, mi volt akkor az, ami miatt ezek a csoportok kiakadtak? Az, hogy az énekesnő testi kontaktusba is kerül velük, és nem csak a tucatnyi félpucér szereplővel, hanem pasijával is igencsak szexis koreográfiát lejt. És nemcsak azok a bizonyos konzervatív csoportok voltak kiakadva, de még a Kulturális és Média Intézet is fenntartásokkal fogadta a videót.

„Még az olyan, családbarát műsorok, mint az American Idol sincsenek biztonságban Hollywood kezében. – mondta Dan Gainor az intézet szóvivője. – Jennifer Lopez új, szajhás videója is azt mutatja, hogy mennyire kétségbeesetten próbálkozik megtartani egyre fakuló hírnevét.”

Ú, ez azért kicsit durva, nem? De Gainor itt nem állt meg, így folytatta:

„A videó tele van egy hatalmas orgia jeleneteivel, amelyben emberek tucatjai tapogatják egymást (...) Az ilyen szexuális töltetű videók megnézése nem való gyerekeknek, és ebbe beletartoznak Lopez ikrei is.”

Arról, hogy betiltották-e bárhol is a videót, vagy korhatárossá tették volna, egyelőre nincsenek infók, úgyhogy annyira azért csak nem háborodtak fel rajta. Mit gondoltok? Szerintetek is ennyire durva?