Lady Gaga férjhez akar menni

Lady Gaga férjhez akar menni

News

Lady Gaga és a Vámpírnaplók egykori színésze tavaly nyár óta alkotnak egy párt, és a hozzájuk közel álló források szerint teljesen odáig vannak egymásért, és minden létező szabad percüket együtt töltik.

„Mindketten teljesen megigézték egymást – mondta egy forrás a The Sun nevű lapnak – Taylor fantasztikusnak tartja, hogy Gaga nemcsak vele, de a haverjaival is együtt tud lógni, együtt dartsoznak, együtt járnak bárokba, és még a lőtéren is megállja a helyét.”

A színész olyannyira odáig van az énekesnőért, hogy állítólag már ígéret gyűrűket (amolyan elkötelezettség gyűrű) nézeget, ami az Egyesült Államokban az eljegyzés előtt bevett szokás, azt bizonyítandó, hogy komolyan gondolja a pár a járást, és valóban az eljegyzést tervezgetik.

„Ez az ígéret gyűrű a legbizonyosabb jele annak, hogy valóban komolyan számításba vették a házasság gondolatát – folytatta a forrás. – Ez azt fejezi ki, hogy teljesen monogám kapcsolatban élnek. Úgyhogy hamarosan talán Mrs. Gagának hívhatja magá...”

Az énekesnő és a színész egyébként Gaga Yoü an I című klipjének forgatásakor találkozott először, Taylor alakította a videóban az őrült tudóst. Egy ideje már közös lakásokat is keresnek, egyet New Yorkban, egyet pedig Pennsylvaniában.

Na ehhez mit szóltok? Szerintetek lesz esküvő?