Taylor Swift odáig van Harry Stylesért

Taylor Swift odáig van Harry Stylesért

News

Az a hír járja, hogy Taylor Swift teljesen odáig van az egyik One Directionös srácért, méghozzá Harry Stylesért. A két tinisztár a Kids Choice Awards gálán találkozott egymással Los Angelesben, ahol Taylor már a srácok fellépése alatt teljesen meg volt zizzenve.

„Taylor hatalmas One Direction rajongó, - mondta egy forrás a Daily Mailnek – és fellépésük alatt végig figyelte őket. Aztán Justin Bieberrel beszélgetett, akinek elmondta, hogy mennyire szexinek találja Harryt. Ezután megígérte Biebernek, hogy nem fog dalt írni a One Direction tagjáról.” – Taylor ugyanis mindig dalban meséli el csalódásait és szerelmi ügyeit, amelyekből fiatal kora ellenére egész sok volt már neki.

„Szóval Taylor a backstage-be ment, és a srácok öltözője körül lógott, majd köszöntötte őket." – folytatta a bizonyos forrás, aki arról is beszámolt, hogy az énekesnő hogy megnevettette a fiúkat.

És ha igazak a pletykák, mindeközben Harry nagyon is értékelte a Taylortól felé érkező figyelmességet… Amúgy nem Taylor az egyetlen fiatal sztár, aki bevallottan rajong a brit bandáért. Demi Lovato nemrég ismerte be, hogy nagyon bejön neki a zenekar ír tagja, Niall Horan, aki egyébként szintén beszélt már arról, hogy milyen szexinek tartja Demit.

Mit gondoltok, valamelyik rajongásból lehet akár még kapcsolat is?