Szuperduó Bieber módra

Szuperduó Bieber módra

News

Justin második albuma, amely a Believe címre fog hallgatni, ugyan idén júniusban jelenik meg, de a munkálatok még koránt sem értek véget rajta. Pár napja jelentették be, hogy nem kicsit hatásvadász módon készül egy közös dal a One Directionnel, most pedig úgy tűnik, hogy Amerika kedvenc country énekesnője, Taylor Swift is a lemezvásárlók táborát toborozza majd. Justin a Capital FM-nek nyilatkozott a dologról:

„Tudjátok, az egész album más lesz, egy csomó emberrel működök együtt rajta. – Bizony, pl. Kanye Westtel, Usherrel, Drake-kel és Timbalanddal. – Totál őrület. Írtam egy közös dalt Taylor Swifttel is, szóval az egész lemez másként fog szólni.”

A minimogul pedig sejtelmesen annyit tett hozzá a közösen írt dalhoz, hogy ezzel kapcsolatban lesz még egy meglepetés is. És hát mi lehetne örvendetesebb a tini poprajongók számára, mintha közösen is énekelnék fel, nem? Az pedig, hogy óriási siker lesz a dal is és a lemez is, nem kérdés, hiszen erre már önmagában garancia a sok világsztár, és persze a világ szűnni nem akaró Bieber-imádata.

Ti hogy vagytok vele, várjátok a Believe-et?