Diddy Párizsban

Diddy Párizsban

News

Diddy bizonyára nagyszerűen mulatott a párizsi divathéten, olyannyira, hogy egy rövidke dokumentumfilmet is forgattatott az egészről a francia Julien Bachelet rendezésében. A filmben, amelynek előzetese tegnap a legnagyobb videómegosztó oldalra is felkerült, Diddy navigálja végig a nézőt Párizson a paparazzók vakujainak kereszttüzében, limuzinban utazva, Rolexet villogtatva, és persze magát egy night club VIP szektorában hype-oltatva.

A film érdekessége, hogy ugyan ezzel a címmel megjelent egy, az 1980-as évek közepétől 1990-ig készített dokumentumfilm Jennie Livingstone rendezésében, amely a New York-i bálkultúráról szól (ez az underground leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösség báljait jelöli, amelyeken díjakat nyerhetnek), magába foglalva a lecsúszott és mellőzött fekete és latin meleg és transznemű közösséget is. Egyébként a már kultikussá vált dokumentumfilm ihlette Madonna Vogue című dalának klipjét is.

Diddy Paris Is Burning trailerében Gotye és Kimbra közös dala, a Somebody That Used To Know című megasláger szól a háttérben, és Diddy irtó lazán, egy sodort cigarettával a füle mögött, kristálycsillárok, és a luxus minden elképzelhető kelléktára között nyomul, így aztán a rapper filmjének világa tökéletesen ellenétben áll az eredeti Paris Is Burninggel… És hogy mit szólnak majd mindehhez a filmkritikusok és a filmkedvelők? Na az majd elválik…

Várjátok már a dokumentumfilmet Diddy európai vakációjáról?