Adele lagzizott

Adele lagzizott

News

Torokműtétje óta visszavett egy kicsit a tempóból Adele, és nem áll olyan gyakran színpadra. Most azonban mégis elvállalt egy rendhagyó bulit, hiszen énekelt egy szombati esküvőn. De mégis kién? Carey Mulligan színésznő (Drive, Shame) és kedvese, Marcus Mumford a Mumford & Sons nevű banda frontembere volt a szerencsés pár. Szombaton keltek egybe egy meghitt szertartás során egy angliai farmon, ahol Colin Firth mondott beszédet, és a vendégek között volt Sienna Miller és Jake Gyllenhaal is... De hogy kerül oda Adele, és és miért énekelt?

„Carey és Marcus mindketten nagy Adele rajongók, és most biztos, hogy párok milliói irigylik majd őket amiért ő énekel majd nekik. Adele mindig is szeretett volna a Mumford & Sons-szal dolgozni, így aztán amikor Marcus megkérdezte az esküvőn való fellépésről, azonnal igent mondott. Elvileg ez titok volt, de a pár annyira izgatott lett miatta, hogy végül hagyták, hogy kiderüljön.”

És miért is olyan nagy szó, hogy Adele a bájos színésznő esküvőjén énekelt? Csupán azért, mert még Vilmos herceget és Kate Middletont is lepattinotta tavaly, méghozzá azért, mert már elígérkezett egy barátjához kerti partyba. De nemcsak a brit királyi családot utasította vissza, hanem a pop királynőjét, Madonnát is, amikor az megkérte, hogy lépjen fel vele a Super Bowl félidejében... Így aztán Carey Mulligan és Marcus Mumford esküvője valóban fontos lehetett neki.

Menő lehet egy lagzi, amelyen Adele énekel, nem?