Rihanna csapatot vált?

Rihanna csapatot vált?

News

Rihanna azt írta ki twitterére pénteken, hogy „majdnem két év óta az első randimon vagyok”. Az eseményről természetesen nem maradtak le a lesifotósok sem, és meg is örökítették, hogy Riri az ominózus randevún egy nővel, méghozzá egyik legjobb, legrégebbi barátnőjével, és egyben asszisztensével, Melissa Forde-val volt. A pár kéz a kézben jött ki egy malibui étteremből, majd Hollywood híres szórakozóhelyére, a Roxbury Night Clubba mentek.

A 24 éves énekesnő nyilvánvalóan magasról tesz arra, hogy mit gondol róla a világ, úgyhogy most is kétértelmű mondatokat írt twitterére a randi után (pl. hogy esti nagy szerelmével volt), úgyhogy teljességgel megállapíthatatlan, hogy valóban romantikus természetű volt-e a találka.

Melissa kétségtelenül Riri egyik legjobb barátnője, az énekesnő bal vállára Melissa születési dátuma van tetoválva (és viszont), illetve a „never a failure, always a lesson” (Sohasem hiba, hanem lecke) felirat is mindkettőjükön megtalálható. Nem újkeletű az, hogy tisztázatlan a kettejük közötti pontos viszony, hiszen 2010-ben is terjengtek olyan infók, melyek szerint Melissával volt köztük valami...

Mit gondoltok, Ririnek elege lett a paiskból, és valóban nőkkel kezd, vagy csak poénból írt ilyeneket, hogy beszéljenek róla?