Beyoncé, te csodás

Beyoncé, te csodás

News

A People magazin minden évben összeállítja az általa legszebbnek ítélt nők listáját (ahogyan természetesen a legvonzóbb férfiakét is), és 2012-ben a friss anyukát, a dívává vált Beyoncét találták megfelelőnek erre a címre. Úgy tűnik, hogy ez az idei egyértelműen Bey éve lesz, hiszen egyrészt minden eddiginél sikeresebb, ráadásul gyermeke is született, és még a legszebbnek is kikiáltották. A tavalyi győztes Jennifer Lopez volt, úgyhogy bátran kimondhatjuk, hogy leáldozott a csontos csajoknak, hiszen most a kerekded, élettelteli, egzotikus szépségek hódítanak. Ráadásul mindketten anyukák, és ez is azt bizonyítja, hogy igenis szükségünk van emberi példaképekre.

És hogy mit gondol arról Beyoncé, hogy ő gyönnyörű? A magazinnak adott interjújában így beszélt:
„Sokkal szebbnek érzem magam, mint valaha, hiszen életet adtam valakinek. Sosem éreztem még, hogy ennyire kapcsolatban kapcsolatban állok a földdel, sosem éreztem ennyire, hogy küldetésem van itt.”

Blue Ivyről is szót ejtett, akiről elmondta, hogy a világ legcukibb dolga (tudjátok, minden édesanyának a saját gyereke a legszebb), és hogy szerinte sem rá, sem Jay-Z-re nem hasonlít, hanem leginkább csak magára, Blue Ivy-ra.

„A legjobb dolog abban, hogy van egy lányom az, hogy igazi örökséget hagyok így hátra. A szeretet szó értelme pedig teljesen megváltozott, amióta ő van.”

Ilyen hát egy szexi anyuka, aki pelenkát cserél, és babát etet, és közben a világ legszebbje is.
Szerintetek is ő a világ egyik legszebb nője?