Adam Levine házasságellenes?

Adam Levine házasságellenes?

News

A 33 éves Adam Levine a Paper Mag májusi számának adott interjújában mondta el, hogy mit is gondol valójában a házasságról.

„Tanulmányozni akarom a házasságot. Tanulni akarok róla, meg akarom ismerni.” – mondta titokzatosan, majd hozzátette, hogy extrém módon elbűvöli a házasság intézménye. De. Ennek ellenére ő maga nem akarja siettetni a dolgot, és egyes források szerint akár ez is lehetett az oka annak, hogy az orosz modell, Anne V szakított vele a múlt hónapban.

„Nem akarnék fejest ugrani bele, - fejtetegette Adam a témát az interjúban – hiszen ez nem való mindenki számára.”

Más források azt állítják, hogy a Victoria’s Secret modell azért tette ki Adam szűrét, mert az a rengeteg dolga miatt nem szánt elég időt a lányra, és ebben talán lehet is valami, elég csak végignéznünk Adam jelenlegi munkáit. A Maroon 5 új albuma, az Overexposed júniusban jelenik meg, közben a The Voice nevű tehetségkutató egyik zsűritagja, ráadásul filmes debütálása is mostanában alakul, hiszen szerepet kapot az American Horror Story című sorozatban. Így aztán könnyen elképzelhető, hogy valóban nem tudott eleget foglalkozni kedvesével. Egy másik bennfentes az első hipotézist (mely szerint Anne magasabb szintre lépett volna a kapcsolatban) igazolva nyilatkozott a szakításról:

„Nőként el kell érkezned arra a pontra, amikor férjhez szeretnél menni, de Adam még nem állt készen erre a lépésre.”

Szerencsére – sóhajtanak most fel a női rajongók. Bár biztos megváltozik a véleménye, ha egyszer megtalálja az igazit...