JLo-t beperelték

JLo-t beperelték

News

Jennifer Lopeztől kártérítést követel előző személyi sofőrje, aki azt állítja, hogy az énekesnő menedzsere, Benny Medina csúnyán megalázta őt, és a karrierjét is tönkretette. A sofőr, bizonyos Hakob Manoukian még 2005-ben kezdett JLo-nak és Marc Anthonynak dolgozni, akik annyira megkedvelték őt, hogy elérték nála, hogy hagyja abba a vállalkozását, és legyen az ő kizárólagos sofőrjük, illetve az utaztatásuk felelőse. Hakob meg is állapodott velük egy évi 200.000 dolláros fizetésben, amivel mindenki elégedett volt.

Igen ám, de a dolgok rosszra fordultak, amikor JLo tavaly elkezdte forgatni a Várandósok című filmet, amikor is a sofőrnek egyre több időt kellett eltöltenie a menedzserrel. Az iraki születéső Hakob azt állítja, hogy Benny Medina az első perctől kezdve utálja őt, és meg is ragadott midnen alkalmat, hogy leszólja mások előtt. Az ok bármi lehetett, a ruhája, a viselkedése, gyakran idegenek előtt szidalmazta nagy káromkodások közepette, és azzal vádolta, hogy nem is beszél rendesen angolul. A sofőr most azt állítja, hogy a menedzser elérte munkáltatójánál, hogy lefokozza őt, és a biztonsági utaztatás fejéből JLo egyszerű, Los Angeles-i sofőrje lett.

Így végül felmondott, és most perli JLo-t és Benny Medinát, méghozzá meghatározhatatlan károk miatt, amit viselkedésükkel neki okoztak.

A menedzser annyit nyilatkozott az ügyről a TMZ-nek, hogy Manoukian csak egy elégedetlen munkaerő volt, aki úgy döntött, hogy felmond.