Jonasék dobták a Disney-t

Jonasék dobták a Disney-t

News

Nemrég jelentették be, hogy újra trióként zenélnek, de a Jonas Brothers további munkáját nehezíti a tény, hogy jelenleg nincs kiadójuk, mert otthagyták a Disney tulajdonában álló Hollywood Records-ot, melynek égisze alatt több, mint 17 millió lemezt adtak el világszerte. Illetve nemcsak, hogy elhagyták az őket híressé tevő céget, de meg is vásárolták tőlük dalaiknak kiadói- és kereskedelmi jogait. A zenekar menedzsere, Johnny Wright úgy mesélt a szakításról a The Hollywood Reporternek, hogy a banda lerótta a tartozását a csatornának, és készek továbblépni.

Nick Jonas is azt mondta, hogy a szakítás békés volt, és senkiben nem maradtak tüsék.
„Ez egy olyan döntés volt, amelyet csapatként hoztunk meg. Persze mint minden, partnerségen alapuló kapcsolat vége, ennek lezárása sem történhetett érzelemmentesen. Igazán meg voltunk áldva, hiszen rengeteg sikert értünk el a Hollywoddal és a Disney-vel, de a magam és a testvéreim nevében is azt mondhatom, hogy új fejezetet kell nyitnunk.”

Emellett azt is elmesélte, hogy a banda nem sietteti az új sámok felvételét, mert most kísérleteznek, próbálgatják, „mi jön a szívükből”, úgyhogy új Jonas albumra legkorábban csak 2012 végén, de inkább 2013 elején lehet számítani. Addig is lehet nézegetni a legidősebb Jonast, Kevint, aki feleségével realiyt indít, Married to Jonas címmel. A valóságshow a házaspár mindennapjait mutatja majd be, és annak is szemtanúi lehetnek a nézők, hogyan áll újra a Jonas Brothers, és hogyan dolgoznak új dalokon.