Rihanna sztripízbárban mulatott

Rihanna sztripízbárban mulatott

News

A barbadosi énekesnő szerepmodell jellege már elég régóta kérdőjelessé vált, de most már egész biztos, hogy le akarja rázni magáról ezt a béklyót, főleg, hogy legújabb twitterre posztolt képei mellé oda is írta, hogy „Role model shit” vagyis szerepmodell sz*rság... A sok partyzós, „lehet, hogy kokainos” kép után most olyat posztolt, ami miatt azok a kicsit prűd arcok is elszörnyülködnek, akik eddig még állták a sarat. Rihanna egy sztriptízbárban mulatott, és igazi pasi módjára piált, és kéjes fejjel pénzt dugdosott a táncoslányok bugyijába… Az egyik kép mellé nagyon érett módon még azt is odaírta, hogy „apukám büszke lenne rám”.

Az énekesnő tehát már meg sem próbál úgy viselkedni, ahogy egy olyan popsztárnak illene, akinek fiatal és befolyásolható emberek alkotják rajongóinak jelentős hányadát, bár az is igaz, hogy ezt a tavalyi Vogue interjúban ki is fejtette:

„Nézzétek emberek – különösen a fehér emberek, – akik azt akarjátok, hogy szerepmodell legyen az életem... A dolgok, amikről énekelek, azt is annak akarjátok hallani, és ez a dolog sokkal inkább a munkám részévé vált, mint akartam. De nem, én csak zenélni akarok. Ennyi.”

Mit gondoltok, ez a furcsa, kamaszos lázadás nem ciki egy kicsit? És mit gondoltok erről a szerepmodell dologról? Egyensúlyban kellene tartani egy popsztárnak az ilyen dolgokat (emlékezzetek csak, Madonna milyen mesterien űzte a „lázadok is, de szerepmodell is maradok” dolgot)…

Durva kép 1

Durva kép 2