Nem volt semmilyen torta!

Nem volt semmilyen torta!

News

Adele-nek szülinapja volt, így aztán Rihanna is felköszöntötte őt a Twitteren egy „Boldog születésnapot szeretőmnek, Adele-nek!” tweettel. Nincs ebben semmi különös, bírják egymást, miért ne tette volna?

De több helyen is megírták, hogy nemcsak a Twitteren köszöntötte fel, hanem tortát is küldött Adele-nek észak-londoni otthonába. Sőt, a The Sun még azt is tudni vélte, hogy a rózsaszín, mell alakú, mellbimbók gyanánt ékkövekkel díszített torta mellé a következő üzenetet küldte a barbadosi énekesnő:

„Adele Laurie Blue Adkinsnek, a legnagyobb biccsnek a környéken. A legjobb, legállatabb szülinapot! Cake cake cake xxx”

Az infó egyáltalán nem tűnt hihetetlennek, főleg annak ismeretében, hogy Rihanának milyen volt a saját szülinapi tortája, és mert persze előszeretettel pózol szinte félpucéran a kamerának. De hogy valójában honnan szedték ezt az információt, az nem derült ki, az viszont igen, hogy ugyan Riri valóban felköszöntötte Adele-t mikroblogján, de csupán ennyi történt, semmiféle tortát nem küldött neki. Ezt maga Adele közölte egy Twitter posztban, amely így szólt:

„Szuper szülinapom volt, köszönök minden üzenetet. Kaptam egy virágfát is! Viszont nem kaptam tortát Rih Rihtől, és nem vagyok eljegyezve sem blah blah...”

Tehát nincs torta, és a lehetséges eljegyzéséről szóló hírek is csupán kitalációk voltak. Egyébként Rihanna zóta egy olyan képet is posztolt Twitterére, amelyen vélhetőleg az ő karja van, méghozzá infúzióra kötve. Nem fűzött hozzá kommentárt, így nem tudni, mi a baj, de tény, hogy 2011 novemebrébene gyszer már infúzióra kellett kötni, mert egy svédországi bulizás után kissé összeomlott a szervezete... Ajjajj.